‘Esküvő’ kategória archívum

Esküvői és Kubai képek

2010. június 4. péntek

Sikerült felölteni a kubai és esküvői képeket, aki kíváncsi az alábbi linkeken menézheti az összes képet amit Kubában készítettünk és amit a fotósok csináltak  az esküvőről és a lagziról:

Esküvő és lagzi

Havanna

Cienfuegos

Varadero

na a ruha már megvan :-)

2010. március 31. szerda

Sziasztok!

Aki velünk izgult, az most megnyugodhat, illetve a fellélegezhet – legalább emiatt már nem kell izgulnunk . Megérkezett hosszú útjáról Ő :-)

Holnap lesz az utolsó próba, amire Ica és Nojémi is elkísér-a két öltöztetőnőm :-) , nomeg persze anya, annál is inkább, mert BKV-n nem hogy nem szeretném, de nem is tudnám elvinni a rucit – annál kicsit nagyobb és nehezebb…

Haza persze nem hozhatjuk, mert Misike még nem láthatja…ezért a Nagy Napig búcsút kell vennem neki, de jövő szombaton újra látom és akkor már Ti is :-)

Ja, szombaton szurkoljatok a szép időért, mert Trash the dress!!!!

Bár ötletekkel nem bombáztatok, feltételezve, hogy azért követitek “kalandjainkat”, a jövő szombati viszontlátásra:

Kriszti (és Misi – bár ő nem tudom, mikor fogja leírni első történetét, dehát amint a kérdőíven is megfogalmazta: “azért mégiscsak pasiból vagyok…:-) )

The final countdown ?vagyis inkább stress mint trash the dress?

2010. március 22. hétfő

Még 19 nap, és a feszültség fokozódik?

A ruhám még mindig sehol, vagyis a hírek szerint valahol Miláno felé tart?de már vagy egy hete?

A szalontól pedig folyamatosan csak azt hallgatom, hogy ne aggódjak. Már hogy ne aggódnék!!!

Mit érdekel engem a kétszeres összegű kártérítés, ha nem lesz szép ruhám?tőlem lehetne ötszörös is, onnantól kezdve már semmi értelme?minden el van rontva?

Misikémnek pedig trash the dress öltönyt nem találunk ? kérem, jelentkezzen, akinél  a szekrény mélyén 52 körüli öltöny lapul, amit már nem használ, akármilyen színben, fazonban?

Trash the dress

2010. március 9. kedd

Egyik hétvégén, amikor az emialjeinket néztük, észrevettük, hogy a fotósunktól is érkezett valami.

A levél egy kérdéssel kezdődött: Bevállalósok vagytok? Érdeklődve olvastuk levelét, amiben egy számunkra ezidáig ismeretlen kifejezést használt :trash the dress.

Felajánlotta nekünk, hogy egy egész napos fotózásra elvisz, egyetlen feltétellel, hogy olyan menyasszonyi és vőlegény ruhát szerezzünk be, amit nem sajnálunk :) , ugyanis ennek az új stílusnak az a lényege, hogy a megszokott szép esküvői album szöges ellentétét alkossuk meg: a lehető legmegdöbbentőbb helyszíneken, fura pózokban és felszerelésekkel :)

Azonnal kerestünk az interneten pár ilyen képet, és nagyon megtetszett az ötlet, rögtön válaszoltunk is, hogy benne vagyunk, és annyira izgatottak voltunk, hogy azon kezdtünk el izgulni, hogy mások lecsapnak az időpontokra.

Nade sikerült mindent leszervezni, Húsvét szombatján lesz a nagy esemény.

Noémivel rátapadtunk az internetre: ebay, express, Vatera?mindenütt menyassznyi ruhákat kerestünk. Aztán megtaláltuk az Ő (mármint az IGAZI SZÉPSÉGES MENYASSZONYI RUHA) rút kiskacsa hugocskáját, akit aztán megvettem és varrónővel méretre alakíttattam. Most már nem is olyan rút az a kiskacsa?

Kedves Olvasóink, Tőletek kérjük szépen a jobbnál-jobb ötleteket, hogy Letenye/Nagykanizsa környékén mi lenne az a helyszín, amit nem szabadna kihagynunk, illetve bombázzatok ötletekkel, a trash the dress képeink témájával kapcsolatban!

Már hivatalosan is összetartozunk

2009. szeptember 14. hétfő
Eljegyzés

Eljegyzés